scari interioare lemn  |  placare scari  |  scari fara contratreapta |  scari lemn  |  scari metalice |  finisaje
Scarile metalice se placheaza pe structurile metalice existente cu lemn stratificat, trepte drepte, evazate sau curbe, contratrepte aferente, plinta la perete, balustrii mari cu suport si bila, unul sau doi balustrii curenti pe treapta, mana curenta, racord, pardoseala si podeste de odihna daca este cazul.

Aceste scari se foloseau cu precadere la cladiri cu destinatie industriala, in timp insa, datorita descoperirii de materiale metalice noi si de noi modalitati de prelucare ale acestora, scarile pe structura metalica au inceput sa fie folosite si la alte tipuri de cladiri, datorita rapiditatii cu care pot fi executate si datorita faptului ca se pot adapta la orice spatiu. In domeniul rezidential sunt folosite fie ca un obiect in sine, cu structura si forma la vedere, fie ca suport pentru diverse finisaje.

Treptele se pot realiza din tabla, lemn, beton armat, sticla, etc. sau se pot finisa cu diverse alte materiale, in functie de modul de realizare al treptei. Se realizeaza pe vanguri (din profile metalice), cu trepte, cu sau fara contratreapta, si se preteaza la toate formele valabile pentru scari: cu rampe drepte, curbe, in spirala, cu trepte balansate etc.

Parapetii sunt facuti din structura usoara de metal, cu diferite inchideri din tabla, sticla, lemn, plastic, in functie de designul scarii. Fixarea treptelor se executa cu holsuruburi si lipite cu silicon pentru a nu scartai. Materialele folosite sunt diverse tipuri de lemn de esenta tare, finisat si eventual colorat cu bait si lac de uzura.


  Porti si garduri, Balustrade interior si exterior Balcoane, Grilaje pentru ferestre si usi
 Site Promovat De www.publicam.ro